Karin Nicolaij-Wempe

Graag stel ik mij aan u voor.

Sinds 2017 ben ik actief als medisch pedicure Lelystad. Het is mijn passie om mensen met voetpijn te helpen. Ik behandel alle soorten voetklachten op een vakkundige, professionele wijze en volgens de richtlijnen van ProVoet en de Code van het voetverzorgingsbedrijf.

 

Het vak van pedicure heeft alles in zich wat ik zoek in mijn werk: voetverzorging, adviseren en klantcontact. Ik vind het verder belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en met goed verzorgde voeten en nagels de praktijk uitloopt.

 

Dat is mijn passie!

ProCert

Bij ProCert sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister pedicures (KRP) onder nr. 14518. Hierdoor ben ik verplicht om jaarlijks bijscholingscursussen te volgen. Bent u diabetes/reuma patiënt dan krijgt u van de ziektekostenverzekering de behandeling vergoed omdat ik als pedicure in het KRP-register sta ingeschreven en het AGB-register (het identificerende register in de zorg). Met Kemerink voet & beweging heb ik een samenwerkingsovereenkomst afgesloten inzake de preventieve voetzorg voor diabetes mellitus patiënten.

ProVoet pedicure

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures. Om lid te worden van ProVoet is een erkend diploma nodig. De ProVoet pedicure is dus altijd gediplomeerd om uw voeten op een professionele manier te behandelen. Als professionele pedicure sta ik ingeschreven onder nr. 313070.